Чувствате ли се ...

 • Изтощени?
 • Тревожни, неспокойни?
 • Не може да се фокусирате?
 • Страдате от мозъчна мъгла?
 • С повишен апетит, който трудно се задоволява?
 • Правите всичко по силите си, но не може да се освободите от натрупаните колиграми?
 • Събуждате се през нощта или имате проблеми със съня като цяло?
 • Липса или колебания в нивата на енергия?

Възможно е да имате дисбаланс на кръвната захар.

Балансът на кръвната захар е КЛЮЧЪТ към балансирани хормони, стабилна енергия и добро настроение!

Променете живота си!

Припознавате ли се ...

 • Трудно функционирате без кафе си и се борите с умората, особено след хранене?
 • Дори с цялото кафе на света, изглежда не можете да се съсредоточите и да изпълнявате ежедневните си ангажименти с лекота?
 • Постоянно жадувате за въглехидрати, въпреки всичките си усилия да ги ограничите от храненето си?
 • Чувствате се уморени, но вечер все едно сте включени в електрическо захранване и не може да си намерите място?
 • Често се събуждате посред нощ и не се чувствате отпочинали сутрин?
 • Опитвали сте всички диети, но изглежда нищо не носи успех в дългосрочен план?
 • Вече сте загубени в морето от информация относно храненето?
 • Лекарят ви е казал,че имате инсулинова резистентност или метаболитен синдром?
 • Усещате отдавна, че е време за промяна, но не знаете от къде да започнете?

Време е да изберете себе си!

РЕБАЛАНС е точно за Вас!

Ако в главата Ви кънти “Да, това съм аз!”, значи програма РЕБАЛАНС е точно за Вас. Създадена, за да даде отговори, за да посочи правилния път, РЕБАЛАНС е правилното решение.

Програмата е насочена за всеки, който има нужда да обърне качествено внимание на себе си и да изгради здравословни навици, които да служат дългосрочно. Фокусът на програмата е насочен към хора, които имат инсулинова резистентност, метаболитен синдром, синдром на поликистозни яйчници от инсулиново резистентен тип или срещат трудности при редукцията на излишно тегло.

Максималният брой участници е 15 човека.

4 месеца или 16 седмици активна работа

Начална дата на програмата – 01.02.2023
Край на програмата – 01.06.2023

Да намалим възпалението в тялото, да балансираме нивата на кръвна захар, да насърчим хормонален баланс, да оптимизираме нивата на енергия и ментална чистота, да установим здравословна връзка с храната, да установим нови, здравословни навици, които да спомагат оптималната функция на тялото, да свалим обиколки и килограми като „страничен ефект“, да спим по-добре, да сме в по-добро настроение и разположение на духа, изграждайки по-високо дългосрочно качество на живот.

 • Като изградим навици за пълноценно и балансирано хранене без да усложняваме храненето и връзката с него. Ще елиминираме възпалителни храни и ще набавим противовъзпалителни храни в ежедневието си. Ще се фокусираме върху разнообразно, пълноценно и сезонно хранене, богато на хранителни вещества.
 • Като изградим навици за хранене, което подкрепя нивата на балансирана кръвна захар.
 • Като изградим навици за намаляване на стреса.
 • Като изградим навици за ежедневно движение.
 • Като изградим навици за насърчаване работата на системите за детокс.
 • Като изградим навици в подкрепа на емоционалния ни баланс.
 • Като изградим навици за правилната хидратация на тялото.
 • Като изградим навици относно хигиената на съня.
 • Като опознаем различните токсини на околната среда и изградим навици за минимизиране на техните негативни ефекти върху ендокринната система и тялото ни като цяло.
 • Индивидуална консултация със Симона Вътева в предварително уговорен ден и час с продължителност 90 минути при започване на програмата, изготвяне на индивидуален протокол хранителни вещества при нужда и ежемесечни проследяващи консултации, които ще се провеждат всеки месец по предварително уговорен с всички частници график.
 • 4 месечни срещи, които ще се провеждат през Zoom в удобно време за всички участници в програмата. Това е време за споделяне, въпроси, отговори и лекционна част.
 • 24 групови он лайн тренировки по метода Йогалатес, които ще се провеждат в дните вторник и четвъртък с инструктор Синтия, с начален час 07.00  и ще имат продължителност 30 минути.
 • 24 групови он лайн тренировки фейс йога, които ще се провеждат в дните понеделник и сряда с инструктор Тони, с начален час 07.30, продължителност до 30 минути.
 • 12 практики медитация, релаксация и дихателни практики, които ще се провеждат в сряда от 19.30 с инструктор Вера Захариева
 • 2 консултации с психолог, една индивидуална сесия с продължителност до 90 минути и една групова сесия
 • 2 групови консултации с Ароматерапевт Антония Донкова с въведение в ползването на Етерични масла с продължителност до 90 минути, които ще се проведат по предварително съгласуван график с всички участници.

РЕБАЛАНС е точно за Вас?

Важно за програма РЕБАЛАНС

Това е трансформационна програма, която изисква отдаденост, самодисциплина, мотивация, но най-вече вашия личен избор да бъдете приоритет на себе си!

Всеки от участниците ще премине през индивидуална консултация в предварително уговорен ден и час, защото всички сме различни и всеки има нужда от индивидуален подход. В общия случай ще се прилага общ противовъзпалителен хранителен протокол, но всеки участник ще има и индивидуални препоръки.

Всеки месец ще има обща среща с продължителност 60-90 минути. На нея ще проследяваме състоянието на всички участници, ще има информативна част и време за въпроси, отговори и споделяне. Времето за провеждане се формира на база анкета, за да може да е удобно за всички участници. Тази програма е създадена за вас и аз ще направя най-доброто, на което съм способна, така че да ви служи.

Ще работим заедно 16 седмици или 4 последователни месеца, в които ще установим трансформация по отношение на храненето и начина на живот. Първият месец ще овладяваме промяната в хранителните навици, изграждането на нови навици и промяната в начина на мислене и система от убеждения. В последващите 3 месеца, ще започне и активната работа с другите специалисти, както е описано подробно в съдържанието на програмата.

Ще получавате всичко необходимо в писмен вид, от вас ще се иска само да четете, а не да водите записки, не да се чудите дали сте разбрали нещо правилно или не. Всичко е направено така, че да ви улесни и служи с лекота.

Фейсбук група за активна комуникация – в момента, в който се запишете, ще бъдете включен в затворена фейсбук група, където аз и другите специалисти ще комуникираме с вас. Ще уточняваме графика на срещите ни, както и темите за дискусия, ще пускаме интересни четива за по-любознателните от вас, ще се подкрепяме, мрънкаме и минаваме заедно през всичко. Аз ще направя максимума да съм активна, но основно ще съм с вас на срещите един път месечно, поради натовареността на графика ми.

НЕ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ, ако тази програма не резонира с вас. Това е сериозна инвестиция – материална и времева. Чака ни активна работа и много промени, нямам как да излъжа и да ви обещая, че не се преминава през трудности на характера, личността, защото мозъкът ни си иска статуквото. Заличаването на стари и изграждането на нови навици е сериозно предизвикателство и за това, обмислете добре решението си преди да се запишете.

Екипът на РЕБАЛАНС

Симона Вътева

Клиничен нутриционист ( DipNT)
Възпитаничка на Institute of Optimum Nutrition, London, (NTDipION). Член на Британската асоциация за медицина чрез хранене и начин на живот (BANT), Асоциация на практиците натуропати (ANP) и Асоциация на натупорапичните нутриционисти (NNA) във Великобритания.

Антоанета Илиева

Сертифициран инструктор по Face Yoga
Сертифициран инструктор по Face Yoga по метода на Danielle Collins, акредитиран от International Institute for Complementary Therapists и International Practitioners of Holistic Medicine.

Вера Захариева

Йога учител с 25 годишна практика
Завършила висше образование по йога към НСА, в момента завършва магистърска програма в специалност ” Спортна психология”. Завършила “Мастер клас” в Индия. Председател на спортен клуб по йога ” Вяра”, председател на Българска Федерация по йога.

Синтия Славова

Сертифициран инструктор по пилатес
Професионално се занимава с пилатес от 5 години, но трупа опит в областта на спорта от както се помни.

Анна Стоянова

Психолог, автор и създател на SoulPotential.eu
Фокус е душата и нейното израстване, което неимоверно се случва чрез всичко, през което преминаваме, всичко, което преживяваме и чрез изпитанията в живота ни.

Антония Донкова

Сертифициран Арома терапевт
Създател на www.healthy-oils.eu.

Запишете се за РЕБАЛАНС!

Това е трансформационна програма, която изисква отдаденост, самодисциплина, мотивация, но най-вече вашия личен избор да бъдете приоритет на себе си!

ЕДНОКРАТНО ПЛАЩАНЕ
лв. 600
Регистрация за програмата
15 минутен индивидуален разговор преди плащане
Изчистване на детайли
Еднократно плащане преди старта на програмата

Запишете се!

Изпратете ми своите имена, имейл адрес и телефон за връзка и аз ще се свържа с Вас, за да уточним всички детайли около програма РЕБАЛАНС!

  Предоставям данните си доброволно и потвърждавам, че съм запознат/а с политика за поверителност.
  ПЛАЩАНЕ НА РАВНИ ВНОСКИ
  лв. 4 х 150
  Регистрация за програмата
  15 минутен индивидуален разговор преди плащане
  Изчистване на детайли
  Плащане на първа вноска от 150 лв. преди старта на програмата
  Плащане на останалите 3 вноски в рамките на програмата

  Запишете се!

  Изпратете ми своите имена, имейл адрес и телефон за връзка и аз ще се свържа с Вас, за да уточним всички детайли около програма РЕБАЛАНС!

   Предоставям данните си доброволно и потвърждавам, че съм запознат/а с политика за поверителност.

   РЕБАЛАНС е точно за Вас?