Често задавани въпроси

Ще прегледам информацията, която сте ми предоставили, за да разбера дали услугите ми са това, от което имате нужда или не. След това ще се свържа с Вас по телефона, който сте ми предоставили. По време на това обаждане можете да ми кажете малко повече за вашите притеснения и аз ще споделя кои услуги биха били най-подходящите за вас. Ако преценя, че услугите ми са неподходящи за вас, ще ви уведомя веднага чрез имейл. Ще ви насоча към други специалисти, ако това важи във Вашия конкретен случай. Вашето здраве е важно за мен и искам да съм сигурна, че не губите време, за да получите помощта, от която се нуждаете.

Благодарение на технологиите няма значение в която точка на света се намирате. Всички сесии са виртуални, което ми позволява да работя с клиенти от цял ​​свят.

Нито един аспект на здравето не съществува във вакуум. Ако спазвате балансирана диета, но нивата на стрес са хронично високи, пропускаме част от ключовите фактори, осигуряващи ни баланс на всички нива- физическо, емоционално, енергийно и емоционално. Ако тренирате всеки ден, но не набавяте нужният сън през нощта, отново пропускаме част от пъзела. Ако внимавате какво нанасяте върху кожата си, но имате нередовно изхождане, пропускаме част от пъзела. Всичко това означава, че нашата съвместна работа няма да е насочена само към хранителните Ви навици.

 • Общо благосъстояние и превенция;
 • Храносмилателни проблеми;
 • Женско здраве;
 • Загриженост за плодовитостта;
 • Чувствителност към храна;
 • Главоболие и мигрена;
 • Хормонален дисбаланс;
 • Проблеми с имунитета;
 • Кожни проблеми;
 • Проблеми със съня;
 • Стрес и тревожност;
 • Проблеми с щитовидната жлеза;
 • Редукция на тегло.

Не. Но аз ще ви дам инструментите, за да създадете свое собствено меню за хранене. Работата с мен случва промени в здраве и за здраве, което означава, че моята цел е да разполагате с нужните знания и инструментариум да създадете качествена връзка с храната и да включите нови навици в живота си по устойчив и качествен начин. Какво ще стане, ако изготвя меню за хранене за вас и след това работата ни приключи? За това ще вземете това, което сте научили от мен и ще продължите планирате здравословно хранене за себе си в спокойствие и лекота. По същество, аз ще ви науча как и защо, а след това може да го приложите на практика.

Да! Пошегувах се. Истината е, че вероятно ще трябва да се откажете от някои от тях, поне за известно време. Тъй като ще използваме индивидуализиран подход, не мога да ви кажа какво трябва да добавите или избегнете, докато не направим  по-задълбочен анализ чрез функционално тестване. Мога обаче да ви гарантирам, че ще препоръчам богата на хранителни вещества пълноценна диета в сравнение с преработена храна, заместители на хранене и шейкове. Вероятно ще ви насърча да премахнете обичайните възпалителни храни, докато разберем на какво точно реагира тялото ви. И ето най-добрата част – чувствителността към храни не трябва да е вечна! Чрез активна терапия на червата, съчетана с терапевтична диета, Вие имате по-голям шанс да успеете успешно да включите отново вашите реактивни храни в бъдеще. Още една забележка тук: фокусирайте върху това, с което може да се храните, вместо върху това с което не можете, ще направи този процес много по-приятен!

Пътешествието на всеки е различно и няма конкретна времева линия. Обикновено работя в програми от 1 до 6 месеца, което обикновено е достатъчно време, за да постигнем значително подобрение, ако не и пълно разрешаване на вашите симптоми. Въпреки това, терапията често се случва на слоеве, така че всичко наистина е строго индивидуално. Не забравяйте, че развитието на дисфункция не се случва за една нощ, нито симптомите Ви ще изчезнат за една нощ. Това е пътешествие към баланса и пътят към устойчивото здраве е постлан с малки, но постоянни промени.

Не специализирам в отслабването само по себе си, но в около 99% от случаите, справянето с основните дисбаланси и приемането на диета с истински храни, съобразена с вашите уникални хранителни нужди, води до здравословна и устойчива загуба на тегло (или наддаване, когато е необходимо). Няма да броим калории или да ограничаваме храната. Ние ще заглушим всички догми и ще оставим тялото Ви да ни каже от какво има нужда.

Най-вероятно ще препоръчам терапевтична добавка като част от вашата програма. Какво ще приемате и за колко време ще зависи наистина от вашите лабораторни показатели, цели, притеснения и напредък. Работя само с продукти от професионален клас, които преминават през стриктно тестване и сертифициране. Не съм свързана с никакви компании за добавки и следователно ще препоръчам само най-добрите продукти, които смятам, че ще работят наистина за вас.

Съвсем различно е! Аз не съм медицински специалист и като такъв не диагностицирам или лекувам болести, нито предписвам лекарства. Често работата с мен е съчетана с грижите, които получавате от вашия лекар или специалист по първична медицинска помощ. Функционалното хранене е насочено към оптимизиране на вашето здраве чрез целенасочено хранене, препоръки за начин на живот и хранителни вещества, насочени към индивидуалния случай.