Какво представлява консултацията?

За да може да си представите процеса на работа с мен,  по-надолу консултацията е описана в стъпки.

Консултацията с мен цели заедно да структурираме пълноценно и балансирано хранене, спрямо вашата история до момента, като ще се опитам да намерим заедно начин да въведете повече активност в живота си, да започнете активна грижа за детоксикиращите пътища на тялото си, да намирате време за себе си, да спите достатъчно, да приемате достатъчно вода, да започнете да разпознавате добре източниците на стрес в живота си.

При необходимост ще изготвя и индивидуален терапевтичен протокол с хранителни вещества. Искаме да накараме тялото ви да се самолекува и това може да е краткосрочен начин да му дадете необходимия тласък.

IndividualniKonsultatsiiSmall
При изготвянето на индивидуалния ви протокол, най-важното е да е реалистичен и приложим. Фундаментът на всяка промяна е да сте мотивирани и развълнувани да се впуснете в собствената си трансформация, а не да сте претоварени от невъзможни промени.

Не забравяйте обаче, че моята работа е да ви съдействам и дам максимално информация и инструменти, но в крайна сметка вие, сте тези, които  осъществявате самите промени.

Полезно съдържание?

[mailpoet_form id=”2″]

Какви са стъпките

Стъпка 1:

Когато имате потвърден час за консултация, ще  получите подробен въпросник, който следва да попълните, като част от него е и тридневен хранителен дневник. Тази информация служи като основа, за детайлен анализ на вашата история, начин на хранене, навици и начин на живот. По този начин може да  идентифицираме храни и навици, които поддържат и насърчават здравето ви и такива, които работят срещу него.

Стъпка 2:

При първата ни консултация ще се запозная детайлно с вашата история. Ще говорим за това имате ли диагностицирани заболявания, ще разгледаме сигналите на тялото, които ви притесняват, както и кои са здравните цели, които искате да постигнете в краткосрочен и дългосрочен план.

Стъпка 3

След като имам цялата тази информация, ще направя детайлен анализ на системите в тялото ви, които се нуждаят от помощ и подкрепа. Ако картината все още не е ясна, мога да препоръчам някои функционални тестове, които да ни помогнат да установим какво се случва в дълбочина.

Стъпка 4:

Използвайки цялата информация, ще изготвя индивидуални препоръки за хранене и начин на живот. Най-важното е, че този протокол е изготвен индивидуално само за вас, с цел насърчаване оптималната функция на тялото. Основен момент е лесно да се вписва в ежедневието ви, така че с течение на времето да ви спомогне да изградите дълготрайни здравословни навици.

Стъпка 5

Всички имаме натоварен начин на живот и знам, че не е лесно едновременно да се отучим от навици, които са дългогодишни, но не допринасят положително за нас и същевременно да изграждаме нови здравословни такива. Ето защо моите пакети са предназначени да ви подкрепят и насочват през целия път. Ще преглеждаме плана ви при всяка среща, за да се уверим, че вървите уверено към една по-добра версия на самите себе си.

Стъпка 6

Понякога мога да препоръчам подкрепа от друг специалист като акупунктурист, юмейхотерапевт, хомеопат, билкар, психолог, сексолог и други.

Предлагани консултации?

ПЪРВОНАЧАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ
лв. 400
Индивидуална консултация с продължителност до 90 минути
Функционално лабораторно изследване, ако е необходимо (лабораторните такси не са включени в цената, но ще бъдете подробно уведомени за тях)
Изготвяне на индивидуален протокол за хранене и начин на живот
Полезна информация, която да ви служи занапред, която обхваща едно от най-важните направления в консултацията - повишаване на здравната култура
Препоръчително е да направите проследяваща консултация 90 дни след първоначалната
ПРОСЛЕДЯВАЩА КОНСУЛТАЦИЯ
лв. 50
Индивидуална консултация с продължителност до 45 минути
Функционално лабораторно изследване, ако е необходимо (лабораторните такси не са включени в цената, но ще бъдете подробно уведомени за тях)
Актуализиран индивидуален протокол за хранене и начин на живот
Полезна информация, която да ви служи занапред