Шест месечен пакет

Ако имате хронично заболяване или сте живели с такова дълго време, може да отнеме известно време, докато стигнем до основната причина за вашите проблеми. Този пакет е полезен и за хора, които просто имат нужда от по-сериозна мотивация и подкрепа по време на личното им пътешествие към позитивната, здравословна промяна. Eежемесечните срещи и телефонните разговори в продължение на шест месеца ще ви помогнат да останете на пътя и да си гарантирате, че можете да случите дългосрочни и устойчиви промени. Този пакет е особено подходящ, ако имате, Автоимунен тиреоидит на Хашимото, инсулинова резистентност, храносмилателни проблеми като Синдром на раздразненото черво, хормонален дисбаланс и други.

Важно е да знаете

За момента, работя само онлайн. След като уговорим вашия час за консултация, ще получите подробна информация от мен, както и Въпросник за попълване на вашия email адрес. След подаването на необходимата информация от ваша страна, ще получите персонален линк за ZOOM среща.

Консултацията с мен е напълно конфиденциална. Попълването на Въпросника ми дава представа за навиците ви на хранене и начин на живот и така съм подготвена добре за предстоящата ни среща. Моля, попълвайте напълно откровено информацията, моята работя не е да ви съдя или давам оценка, но мога да направя най-доброто, на което съм способна, само ако имам реален поглед над случващото се.

Разбира се. Може да разгледате подробна информация в секция Услуги. Ако не може да прецените сами от какво имате нужда, позвънете на посочения телефон, за да получите необходимото съдействие.

Може да използвате контактната форма, да изпратите имейл, на посочената електронна поща или да се свържете с мен на посочения телефонен номер.

Ако е необходимо, мога да предложа провеждане на лабораторни тестове за идентифициране или изключване на всякакви причини за дисбаланс, например може да бъде поръчан пълноценен фекален тест за анализ на чревния микробиом. Ако е препоръчан тест, ще бъдете информирани за всички допълнителни разходи.

Използването на хранителни добавки, често съпътства процеса на връщането към баланс на процесите в тялото или при доказани дефицити та хранителни вещества. Ако е вероятно да бъдат ефективни или да подсилят ефекта на промените в хранителните навици конкретно за вашия случай, то такива препоръки ще бъдат направени. Когато е възможно, предпочитам да използвам лечебните сили на храната преди всичко.

FAQ

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ОТГОВОРИ?

Потърсете отговор в Често задавани въпроси

Info

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Моите знания и опит, специално за вас!