Моите услуги

Независимо дали имате конкретно предизвикателство пред себе си или просто искате да станете една по-добра версия на самите себе си, аз съм тук, за да ви подкрепя в изграждането на нови навици и начин на мислене.

Индивидуални консултации

Индивидуалната консултация е насочена към нуждите на отделния индивид. Подходите на функцоналната медицина, които използват в практиката си, клиничните нутриционисти изискват детайлен и задълбочен поглед върху начина на живот, хранене и състояние на организма като цяло. Ако очаквате разговор, в който ще получите определено количество хранителни добавки и по този начин ще сте спокойни, че правите нещо добро за себе си, то аз не съм правилния терапевт. Те са почти винаги част от процеса, но не и решението. За да има промяна, трябва нещо да се промени, нали?

Целта на консултацията е търсенето на взаимовръзки и най-вече първопричина за конкретно състояние или дисфункция.

Хранителният протокол е индивидуален и препоръките се съобразяват отново с персоналните потребности на отделния човек и неговия начин на живот.

Полезно съдържание?

[mailpoet_form id=”2″]

16 Седмична Програма Грижа за щитовидната жлеза

Програма “Грижа за щитовидната жлеза”

В програмата ще работим заедно в продължение на 4 месеца.

🥦 За кого е насочена програмата?

🌟 За хора с хипофункция на щитовидната жлеза или Автоимунен тиреоидит на Хашимото

🥦 Каква е основната цел на програмата?

🌟 Да намалим възпалението в тялото, да установим добра и здравословна връзка с храната, да установим нови, здравословни навици, които да спомагат оптималната функция на тялото, да свалим обиколки и килограми като страничен ефект, да спим по-добре и да сме в по-добро настроение и разположение на духа, и да вървим към по-добро дългосрочно качество на живот.

🥦 Как ще направим това?

🌟 Като изградим навици за пълноценно и балансирано хранене без да усложняваме храненето и връзката с него. Ще елиминираме възпалителни храни и ще набавим противовъзпалителни храни в ежедневието си

🌟 Като изградим навици за хранене, което подкрепя нивата на балансирана кръвна захар

🌟 Като изградим навици за намаляване на стреса

🌟 Като изградим навици за ежедневно движение

🌟 Като изградим навици за насърчаване работата на системите за детокс

🌟 Като изградим навици в подкрепа на емоционалния ни баланс

🌟 Като изградим навици за правилната хидратация на тялото

🌟 Като изградим навици относно хигиената на съня

🌟 Като опознаем различните токсини на околната среда и изградим навици за минимизиране на техните негативни ефекти върху ендокринната система и тялото ни като цяло

🥦 Други детайли, които смятам, че е добре да знаете преди да вземете решение:

🌟 Тази програма е за вас, така че НЕ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ ако не резонира с вас. Чака ни сериозна работа и много промени, заедно, с усмивка на лице и добро настроение, но е активна и осъзната работа и нямам как да излъжа, че не се преминава през трудности на характера, личността и мозъка, който се бунтува, защото си иска статуквото.

🌟 Всеки от участниците ще премине през индивидуална консултация в предварително уговорен ден и час, защото всички сме различни и всеки има нужда от неговото, но ще се храним почти идентично и ще се движим, мислим, медитираме и още много неща заедно, след което ще обсъждаме, ще споделяме, ще се подкрепяме и смеем заедно.

🌟 Тук е момента да кажа, че яко нямате скорошни, качествени изследвания е наистина важно да се направят, защото това ще е един от лакмусите да следим процеса.

🌟 Всеки месец ще има обща среща с продължителност 1-2 часа, за малко информативна част от мен като ще правя анкети кога е удобно за всички, коя тема ви е най- интересна, може и просто да задавате въпроси  и да дискутираме.

🌟 Ще работим заедно 16 седмици или 4 последователни месеца, в които ще установим трансформация по отношение на храненето и начина на живот.

🌟 Ще получавате всичко необходимо в писмен вид, от вас ще се иска само да четете – не да водите записки, не да се чудите дали не сте разбрали нещо правилно, не, нищо такова. Всичко е направено, за да ви улесни.

🌟 Фейсбук група за активна комуникация – в момента, в който се запишете, ще бъдете включен в затворена фейсбук група, където аз ще комуникирам с вас и вие помежду си. Ще уточняваме графика на срещите ни, както и темите, ще пускам интересни четива за по-любознателните от вас.