Индивидуални консултации

Индивидуални консултации, в които няма да получите нито обикновен разговор, нито солидно количество хранителни добавки, с които да се успокоите, че правите нещо за себе си. За да има промяна, нещо определено трябва да се промени, нали?

Подходите на функционалната медицина, които се използват от клиничните нутриционисти изискват детайлен прочит на всеки един клиент, понякога от момента на раждането до настоящето. Търсят се взаимовръзки и най-вече първопричина за състояние или дисфункция, както и неблагоприятни навици по отношение на храненето и начина на живот, които да се коригират с цел оптимизиране на здравето.

След консултацията ще получите подробен писмен рипорт, който да остане за вас, както и много допълнителни материали, които да ви служат във времето напред.

Преди да решите дали имате нужда от консултация с мен, моля прочетете, за кого НЕ Е ПОДХОДЯЩА работата с мен

ТЪРСИТЕ СТАНДАРТЕН РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ СЪС СЕДМИЧНО МЕНЮ

Моята работа е фокусирана върху храненето, но не по онзи стандартен начин, с който сте свикнали. Ако търсите поредната диета или седмичен план за хранене с грамажи и предварително изработено за вас меню, аз не съм правилния практик. Храненето е основен фундамент на човешкото здраве, но погледнато през призмата на функционалното хранене, придобива съвсем различен характер, с който се надявам да ви запозная в детайли.

НЕ СТЕ ГОТОВИ ЗА ПРОМЯНА

Търсенето и адресирането на първопричината за симптом или дисфункция почти винаги изискват промяна (защото ако правите това, което винаги сте правили, получавате това, което се случва до сега). Тази промяна може да означава коригиране на диетата, начина на живот, движението, съня, взаимоотношенията или моделите на вярвания, за да поддържате здравето си оптимално.

Моите най-успешни клиенти са тези, които са мотивирани, отдадени и желаят да предприемат стъпки към личната си трансформация и сформиране на нови по-здравословни навици. Колкото и да съм отдадена на вашия индивидуален случай, не мога да свърша работата вместо вас!

НЕ СТЕ ГОТОВИ ДА ИНВЕСТИРАТЕ В ЛАБОРАТОРИЯ И ДОБАВКИ

Вероятно вече сте инвестирали много време, пари и усилия в търсене и четене на информация, опитвайки да се справите сами или сте се консултирали с различни специалисти. Вероятно сте уморени и донякъде обезверени, че ще успеете да си помогнете. Работата с мен предполага да си помогнете да съберете частите на един пъзел, да вършите детективската работа, да разкриете неща, които може да са били пренебрегвани или да попълните липсващите части от въпросния пъзел. За съжаление, не мога да си свърша работата в пълнота, без да имам данни от функционални лабораторни тестове. Тези тестове в крайна сметка спестяват пари в дългосрочен план – те могат да насочват хода и темпото на индивидуалния подход, така че да не губим време (и средства) в  гадаене.

Всеки клиент получава ясно разяснение относно това дали се налага тестване, защо, какъв тип тест и каква е цената на самия тест. Същото важи и по отношение на хранителни добавки, които се използват при нужда и спрямо индивидуалните потребности на всеки отделен случай.

Важно е да знаете

След като сте запазили дата и час за вашата консултация, ще получите подробен въпросник, който да попълните. Имайте в предвид, че той е дълъг и отнема време, но е изключително важна част от вашата консултация. Към него има и кратък хранителен дневник, който да ми даде бегъл поглед върху хранителните ви навици.

Въпросникът има за цел да ми даде представа за навиците и начина ви на живот. МОЛЯ ВИ отговаряйте честно на всички въпроси и попълнете хранителния дневник с това, с което наистина се храните. Аз не съм тук за да ви съдя или давам оценка, а за да съм ви максимално полезна, за което се изисква да имам пълен поглед над реалната ви ситуация.

Стартираме с консултация с продължителност до 90 минути. Време, през което се стремя да разбера повече за вас, здравословното ви състояние и нуждите ви.

Много хора се обръщат към мен, поради едно от следните обстоятелства:

  • Не знаят с какво да се хранят;
  • Объркани са от всички препоръчвани диети;
  • Премахнали са групи храни от ежедневните си хранения, но не знаят дали това работи за тях;
  • Вече не се радват на храната, а тя е повод за стрес.

Да, разбира се. Подготвила съм няколко различни пакета за консултации, които ще ви позволят да получите повече информация и съдействие от мен на по-ниска крайна цена. По-надолу в страницата ще откриете подробни условия за пакетните предложения. Ако не може да прецените сами, дали имате нужда от пакетна услуга, оставете това на мен. Дори да не го заявите предварително, винаги заедно може да решим дали  ще имате нужда от пакетна услуга и да се възползвате от тази възможност във във времето.

Ако искате да станете клиент, може да изпратите имейл с кратко описание на вашите причини, за да искате да видите хранителен терапевт в контактната форма или директно да запазите вашия час.

Всички консултации се провеждат онлайн чрез приложението Zoom за сега.

Полезно съдържание?

[mailpoet_form id=”2″]

Цена за консултация

Първоначална
СТАРТ
лв. 100
Персонализирана консултация
Изготвяне на индивидуален протокол
Времетраене: до 90 минути
Проследяваща
ВАЖНО
лв. 50
Проследяваща консултация
Срок: 4-8 седмици след първоначална
Времетраене: до 45 минути
FAQ

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ОТГОВОРИ?

Потърсете отговор в Често задавани въпроси

Info

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Моите знания и опит, специално за вас!

Пакетни цени за консултации

НИВО БРОНЗ
лв. 130
Първоначална индивидуална консултация с времетраене до 90 минути
Изготвяне на индивидуален протокол
Една проследяваща консултация (4-8 седмици по-късно) с времетраене до 45 минути
НИВО СРЕБРО
лв. 160
Първоначална индивидуална консултация с времетраене до 90 минути
Изготвяне на индивидуален протокол
Две проследяващи консултации (на първи и трети месец като ориентир) с времетраене до 30 минути всяка
НИВО ЗЛАТО
ИЗГОДНО
лв. 190
Първоначална индивидуална консултация с времетраене до 90 минути
Изготвяне на индивидуален протокол
Три проследяващи консултации (на първи, трети и шести месец като ориентир) с времетраене до 30 минути всяка