Бъди здрав.
Избери себе си.

Не чакайте да настъпи дисфункция или заболяване, за да направите собственото си здраве и благоденствие приоритет! Започнете от днес!

Какво казват за мен

“Всичко в излишък е в дисбаланс с природата.”

–  Хипократ

Въпреки, че Хипократ още преди 2000 години ни е казал „ Нека храната бъде нашето лекарство, а лекарството – нашата храна, съвременното човечество особено през последните 100 години сякаш не обръща особено внимание на този велик завет на бащата на  медицината.

За щастие, днес, все по-често започва да се говори, доказва и разбира, че въздействието на ежедневния ни избор на храна засяга нашето физиологично, психическо и емоционално здраве.

Казвам се Симона Вътева и съм квалифициран терапевт нутриционист. Възпитаничка съм на Institute of Optimum Nutrition, London, (NTDipION). През четирите години на моето образование съм обучавана и тренирана в принципите на нутриционистиката, натуропатията и похватите на функционалната медицина.

Член съм на Британската асоциация за медицина чрез хранене и начин на живот (BANT), Асоциация на практиците натуропати (ANP) и Асоциация на натупорапичните нутриционисти (NNA) във Великобритания.

Редовно продължавам професионалното си развитие като посещавам лекции и семинари за актуалните научни постижения в областта на здравето и благосъстоянието.

Към момента правя специализация Fertility Nutrition – Хранителна терапия в подкрепа на репродуктивната система.

Храненето и начинът на живот днес все по-често се споменават, но до голяма степен остават пренебрегнати, когато става въпрос за справяне със определени дисфункции в работата на нашето тяло.

В рамките на моята консултантска практика работя с клиенти, с основна цел идентифициране на първопричината за техните дисфункции, за да можем заедно да подобрим всички области на здравето, включително хранене, начин на живот,  мислене и изграждане на навици.

Също така помагам на клиентите си да развият здравословни и устойчиви взаимоотношения с храната. Фокусирам се върху изграждането на здравословни и пълноценни навици за хранене, мислене и начин на живот.

Съвсместната ни работа включва разработването на персонализиран план, който да отговаря на вашите индивидуални нужди и начин на живот.

Независимо дали имате конкретно предизвикателство пред себе си или просто искате да станете една по-добра версия на самите себе си, аз съм тук, за да ви подкрепя в изграждането на нови навици и начин на мислене.

Здравното образование на възрастните, но най-вече на децата е личен приоритет за мен. Колкото повече знаем за това как функционира тялото ни и каква е нашата роля в това да му осигурим необходимите ресурси, за да ни служи то по най-добрия начин, толкова по-здрави ще бъдам, избирайки мъдро и информирано начина си на живот.

Бъдете хармонични и балансирани, не отивайте в крайности и се информирайте добре преди да направите избор  – знанието е велика сила!

Consult

МОИТЕ УСЛУГИ

С какво мога да ви бъда полезна.

Info

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Години опит и знания, споделени с вас.

Член на асоциации